home
locatie
prijzen
contact
Eigen accenten...
Hawaiiaanse massage
Sportmassage
Ontspanningsmassage
Voelt u zich vaak moe? Hebt u last van uw rug? Bent u een sporter en speelt die oude blessure steeds op?  Of wilt u gewoon eens ongedwongen ontspannen?
Dan is het een goed idee om eens een massage te nemen.

Bij een massage krijgen uw spieren extra aandacht, ze worden beter doorbloed en voelen goed. Bovendien kunt u zich tijdens een massage heerlijk ontspannen. Een ontspanning die nog lang daarna aanhoudt. Zo voelt u zich na afloop lichamelijk en geestelijk fitter.

Bij Vita Nuova kunt u terecht voor een traditionele ontspanningsmassage, voor een sportmassage, ´n Hawaiiaanse LomiLomi-massage . 'n hele rustige Indische massage of een haptonomische massage.  Ook mogelijk is een massage

Als u in West Brabant woont, is het ook mogelijk  een massage te nemen gewoon bij u thuis.  Massagetafel en alle andere attributen  worden dan meegebracht. 

Wanneer is een Hawaiiaanse Lomi-Lomi massagemassage bij Vita Nuova iets voor jou?

• als je eens ondergedompeld wilt worden in andere sferen
• als je al wat ervaring hebt met ontspanningsmassages
• als je kan genieten van lange massagegrepen over heel je lijf
• als je even in een tropische wereld wilt vertoeven
 

 

LomiLomi is een in Nederland relatief nieuwe massagevorm. LomiLomi is erg populair op Hawaï.

Tijdens een LomiLomi-behandeling wordt het hele lichaam gemasseerd met mooie, lange, vloeiende bewegingen over het gehele lichaam. De technieken worden vooral uitgevoerd met de onderarmen en de handen, waarbij het lijkt alsof je door meerdere personen wordt behandeld. Het lichaam wordt zo min mogelijk toegedekt omdat de bewegingen erg groot en omvattend kunnen zijn.

De traditionele Hawaïaanse Lomi Lomi massage draagt op een krachtige manier bij aan een goede gezondheid. Deze bewegingen worden vaak vergeleken met de golven van de oceaan. Men gaat er daarbij vanuit dat de spanning in het lichaam als het ware wordt weggespoeld. De massage wordt als zeer ontspannend ervaren en er ontstaat een natuurlijk energiek gevoel in het lichaam. De behandeling wordt vaak omschreven als een dans over het lichaam. Aunty Margaret een van de bekendste leraressen in deze traditionele massagevorm omschrijft LomiLomi als een ‘Liefdevolle massage waarbij een hart, handen en ziel zich verbinden met de bron van het leven zelf’. Lomi is de Hawaïaanse term voor massage en betekend “drukken, kneden, wrijven”, maar ook “met fluwelen pootjes van een tevreden kat aanraken”.

Bij Vita Nuova kunt u een gehele LomiLomi-massage boeken, wat ook kan is dat de LomiLomi massage wordt aangevuld met een meer gerichte massage, bijv van nek-schouders.